Здравко Димитров: Цачева – президент е единственото отговорно решение

В тези сложни времена ще е голям проблем, ако институциите в България започнат да дават различни сигнали към партньорите ни в ЕС и НАТО, Русия и съседите

Повече

Областният управител Здравко Димитров ще бъде гост на първия благотворителен бал, организиран от Съюза на арменците в Европа.

Г-н Димитров не веднъж е демонстрирал съпричастността и отношението си към различните етноси в България. Областният управител винаги е изтъквал, че Пловдив е модел за етническа толерантност, защото в него мирно и в пълен синхрон живеят много различни етнически малцинствени и религиозни общности.

Повече
Кариери

Обява за конкурс за длъжността „Младши експерт“ в Областна администрация – Пловдив

На основание чл.10а, ал.2 от ЗДСл, във връзка чл.14, ал.1 и ал.2 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители, Областен управител обявява конкурс за длъжността „Младши експерт“ …

Повече

Областният управител и Главният секретар присъстваха на тържествата за Деня на военния парашутист

Областният управител Здравко Димитров и Главният секретар на Областна администрация Пловдив Борислав Димов присъстваха на честването на Деня на военния парашутист и празник на 68-ма бригада „Специални сили“. Командирът на формированието бригаден генерал Явор Матеев поздрави военнослужещите и заяви, че 68-ма бригада ще даде най-доброто от себе си, за да гарантира националната сигурност, целостта на България и нейните граници.

Повече
avk-1

Предстоящо заседание на Асоциация по ВиК на 01.11.2016г.

В качеството си на Председател на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. Пловдив на основание чл. 198в, ал. 6 и във връзка с чл. 198в, ал. 4, т. 2 от Закона за водите (ЗВ) и чл.10, ал.1 от Правилника за организацията и дейността на асоциациите по ВиК, при непроменено разпределение на гласовете от предходното заседание, Ви уведомявам, че свиквам извънредно заседание на общото събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. Пловдив, което ще се проведе на 01.11.2016 г. от 10:00 ч., в заседателната зала на ІІ-етаж, в сградата на Областна администрация – Пловдив, при следния дневен ред:

Повече